linear output

Linear Output – Музичка 006

ЗА МУЗИЧКИТЕ В МИКСА

Харесвам организации, които поставят музиката най-отпред и са на първо място фенове, някакси веднага се усеща. Дори все още да не се познавам лично с хората зад Z-Dimension, нещата които правят навлязоха в полезрението ми още преди време и беше огромно удоволствие да получа покана за предстоящото парти с Tobias Schmidt. Записах и подкаст специално за случая, представяйки любими напоследък парчета, за да послужи и като намек какво предстои на 10.05.2024 във Фабрика 126 София.

Кой е Linear Output

Със стабилно присъствие на българската музикална сцена в продължение на доста години, историята на Linear Output започва с колекциониране на музички и умело боравене с техниката, което води до отличителен собствен стил. Ключов момент е през 2016 г., когато влиза в комбина с phlp. и Risto, за да формират beton, организирайки топ техно партита, даващи изява на местни и международни таланти.

Днес Linear Output е DJ, който знае и познава тънкостите на клубната музика. Миксовете му са комбинация от ново и добро, водещи се от случващото се на дансинга.

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: