electro Tag

snakeatsnake стъпва твърдо в Z-Dimension с топ микс от класики в поджанровете на индъстриъл и електронната музика. Мега комбинация от нови и стари парчета без конкретна концепция извън придържането към бързото темпо, енергичните басови линии и агресивните вокали. Три пъти Ку!

Z-Dimension представя Mark_R и неговото звуково влакче на ужасите, пълно с мистерия и приключения. То съдържа всичко от Techno диапазона - холандски електронни груувъри, британски киселинни рейв химни, закачливо детройтско електро и дълбоки, халюциногенни берлински brain melters.

Z-Dimension представя MANASYt – злият гений на мръсното индустриално електро. Миксът е доста различен от продукцията и саунда на MANASYt. EBM, mutant beats, darkwave и много genreless извратении и звуци. Внимавайте, пътуването е доста неравномерно.

За вашите уши - спешъл Snezhana с Музичка 002. “Z-Dimension @ 48 часа Варуша Юг” ми е в топ 3 партита за тази година, а като се замисля и изобщо - такъв чист ентусиазъм и раздаване на макс от всички страни не се срещат често. Мястото, звукът и най-вече енергията на публиката направиха тази нощ незабравима - който беше там, знае. Този микс е вдъхновен от вас!

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: