ZD Muzichka 005 snakeatsnake

snakeatsnake – Музичка 005

КОЙ Е snakeatsnake?

Самосиндикална единица създаваща шум в прокълнатия цикъл от 4/4 и 120-180 bpm. SNAKEATSNAKE съществува като натурално продължение на предния проект на Стефан – shemale ZERO (queer synthpop) като залага много повече на машинното звучене вдъхновено от минималистични, пънк, индъстриъл банди, както и саундтраци на игри и филми. Темите в проекта създават микс от неживото – механичното и духовното – невидимото за окото. Към момента има издаден един дългосвирещ албум “SNAKEATSNAKE” от AEON Tapes от края на 2021 и един сплит с базирания в Нидерландия проект Hollow Reflection – “БЕЗДНА / БЕТОН” от 2023. В момента довършва работа по втория пълнометражен албум.

КАКВО Е Z-DIMENSION ЗА МЕН?

Възможност въпреки асоциалната ми натура да се запозная с яки хора. Определено най-свежото събитие за изминалата година. Без слабо място. Очаквам следващото издание.

За Музичките в микса

Миксът е комбинация от класически изпълнители в поджанровете на индъстриъл и електронната музика, като комбинира нови и стари парчета без конкретна концепция извън придържането към бързото темпо, енергичните басови линии и агресивните вокали. Изключително неподходящи парчета за разглабяне на военни дизелови генератори в пълна тъмница на минус втория етаж в секретен бункер от Варшавския договор, смотан в боровите горички около С******.

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: