tobias schmidt

Tobias Schmidt – Музичка 007

ЗА работите и нещата

Z-Dimension винаги е било свързано с новостите в електронната музика, с абстрактните, танцувални бийтове, с търсенето на собствените граници. Tobias Schmidt е в основата на това наше разбиране. Неговата музика ни напомня, че техното, само по себе си, е свързано с иновациите, и най-важното, да дава настроение на хората и да ги кара да танцуват.

За нас беше истинско удоволствие да посрещнем Tobias Schmidt в София на 10.05 и да се насладим на неговия лайв сет. Ето го и него в цялата си прелест. Enjoy!

Кой е TOBIAS SCHMIDT?

Всичко започва в Единбург през началото на 90-те, Tobias Schmidt започва да издава музика през 1995 г.  за Sativae и Telepathic, след което прави албуми за Tresor и Disko B. Свири на живо в Tresor, както и на Berlin Love Parade през 1997 и Sonar в Барселона през 1998 с Neil Landstrumm, като Sugar Experiment Station. Също колаборира с други подобно мислещи артисти като Cristian Vogel, Dave Tarrida, Subhead и други. Tobias Schmidt продължава да свири навсякъде по света с машино-базирания си лайв сет. По-скорошни издания за лейбъли като CPU, Blueberry и Don’t, както и под псевдонима Secret State, показват че той все още има страст към музиката. С нови музички и предстоящи релийзи, Tobias Schmidt движи напред и нагоре.

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: