ZD-музичка002-Snezhana

Snezhana – Музичка 002

Какво е Z-Dimension за мен:

Z-Dimension @ 48 часа Варуша Юг ми е в топ 3 партита за тази година, а като се замисля и изобщо – такъв чист ентусиазъм и раздаване на макс от всички страни не се срещат често. Беше вълнуващо и изцяло ново изживяване за мен да съм съпорт на автентични и неконвенционални музиканти като backpullver, snakeatsnake и MANASYt, а да деля грамофоните със Shamanez – огромна стъпка извън комфортната ми зона и усещане за пълна свобода като DJ. Мястото, звукът и най-вече енергията на публиката направиха тази нощ незабравима – който беше там, знае. Този микс е вдъхновен от вас!

Коя е Snezhana?

Снежана е родом от източния бряг, но пъпът ѝ е хвърлен нa някой мръсен дансинг някъде между Детройт, Чикаго, Хага и Ротердам. Oт 2010 насам като “пишман диджей” – както тя се самоопределя – отваря, запълва със съдържание и затваря мазета, клубове и фестивали от Варна до Берлин, но най-често в китната София. Води предаването LIMONTUZU по OFF BEAT Radio и чат пат пише за българска електронна и експериментална музика за Fonoteka Elektrika.

Стилово се движи по оста Techno-House-Electro с чести Acid/EBM отклонения, а усетът й за селекция на принципа “нула пълнеж” на майтап разхожда слушателя от космоса до преизподнята и обратно.

 

Слушайте записи на нейни сетове в SoundCloud, а за анонси за гигове следете в Instagram.

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: